Blog

Deelnemen aan een les

 

Als je je hebt ingeschreven voor een les, ontvang je een aantal uur voor de les een e-mail met de Zoom-gegevens. Hierin staat alle informatie die jij en je apparaat nodig hebben om deel te nemen aan de les. Je kunt op twee manieren de les opstarten.

 

Deelnemen via link

In de informatie van de e-mail die je ontvangt zie je een link staan. Door te klikken op deze link wordt de internetbrowser van je apparaat geopend. Er wordt gecontroleerd of je de Zoom-software geïnstalleerd hebt en daarna zal de meeting worden geopend in Zoom.

 

Deelnemen via MeetingID

In de e-mail staat ook informatie over de MeetingID vermeld. Als je op deze manier wilt deelnemen open je Zoom op je apparaat en je klikt op “Join Meeting.” Bij het MeetingID vul je het 11-cijferige nummer uit de mail in. Daaronder vul je je eigen naam in en je klik op “Join.” Er wordt vervolgens gevraagd om de “passcode,” ook deze vind je in de e-mail.

 

Wachten op toegang

Zodra je via de link of MeetingID bent ingelogd op de Zoom-bijeenkomst, kom je in de wachtruimte terecht. 

Ongeveer een kwartier voor aanvang van de les start ik mijn Zoom op. Zodra jij inlogt in Zoom, krijg ik een berichtje en laat ik je vanuit de wachtruimte toe in de bijeenkomst.

 

Technische problemen

Ondervind je technische problemen tijdens het inloggen? Neem dan contact met me op via 06-34466958. Vanaf een kwartier voor aanvang tot aan de start van de les heb ik mijn telefoon bij de hand en ben ik in de gelegenheid je (telefonisch) te helpen.