Bewust in je bekken

Hoe is jouw relatie met je bekken? Kun je ervaren wat je bekken allemaal voor je doet? Voel je je thuis in jouw bekken?

 

Onze bekkenbodem is de letterlijke basis van ons bestaan. Toch hebben we vaak geen contact met dit intieme gebied en spreken we er zelden over met anderen. Zelfs niet als er gedoe is.

 

Tijdens de cursus Bewust in je Bekken maak je vanuit zachtheid en nieuwsgierigheid contact met je bekkengebied. Bewustwording, ontspanning en (veer)kracht staan centraal. In de lessen mag je de tijd nemen om jouw bekken te onderzoeken met behulp van alle mooie oefeningen die Bekkenbodem Yoga te bieden heeft.

 

Wil jij de relatie met jouw bekken veranderen? Ga dan mee op ontdekkingsreis!

Mijn ontdekkingsreis

 

In het verleden had ik eigenlijk geen relatie met mijn bekken(bodem). In mijn ervaring bestond dat hele gebied niet. Tot op een gegeven moment mijn bekken op een vervelende manier aandacht probeerde te trekken. Het duurde lang voordat ik aan de slag durfde te gaan met deze noodkreet.

 

In mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn verkrampte bekkenbodem, maakte ik kennis met Bekkenbodem Yoga en volgde ik bekkenbodemtherapie. Stapje voor stapje raakte ik bevriend met mijn eigen bekken en tegelijkertijd raakte ik ook gefascineerd door dit gebied.

 

De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag met je delen. Niet als therapeut, maar als gids die je op weg kan helpen in je eigen ontdekkingsreis.

Jouw ontdekkingsreis

 

Is er gedoe in jouw bekken? Of wil je je meer bewust worden van wat er bij jou speelt in dat gebied? Ga dan op ontdekkingsreis door je eigen bekkengebied.

 

De lessen in de cursus lijken op een 'gewone' yogales. Er is één groot verschil: de oefeningen richten zich met name op het gebied van je bekken. Maar we gaan ook ervaren welke invloed het bekken heeft op de rest van het lichaam.

 

De cursus bestaat uit een een heleboel oefeningen die gericht zijn op het (opnieuw) leren kennen van je bekkengebied en het ontspannen daarvan. Vanuit ontspanning werken we aan het opbouwen van (veer)kracht. We gaan aan de slag met fysieke oefeningen, ademtechnieken en meditatie.

 

In deze cursus komen we 10 keer bij elkaar in mijn online yogastudio. Voor en na de lessen is er ruimte voor het delen van je ervaringen en het stellen van je vragen, als je dit wilt. Na iedere les ontvang je een audio-oefening van 5 minuten. Deze kun je tijdens de cursus zo vaak oefenen als je wilt.

Online yogastudio

 

Voor de online lessen maken we gebruik van Zoom. Bij aanmelding ontvang je de Zoom-link in je mail. Ook ontvang je de link nogmaals per mail, een uur voor aanvang van iedere les. Wil je meer informatie over Zoom of het thuis yogalessen volgen? Kijk dan eens op mijn blog.

Tarieven

 

Bij het volgen van de cursus Bewust in je Bekken gelden de algemene voorwaarden en de volgende tarieven:

 

  • Cursus (10 lessen, inclusief audio-oefeningen voor tussen de lessen door)
    € 130,-

Planning

 

Op 15 november start een volgende editie. Er zijn dan 10 lessen op de woensdag van 20.00 uur tot 21.15 uur. Op 6 december, 27 december en 3 januari is er geen les. De laatste les zal plaatsvinden op 7 februari.

Aanmelden

 

Wil je deelnemen aan de cursus Bewust in je Bekken? Je bent van harte welkom! Inschrijven kan via Momoyoga. Je meld je aan door de gewenste editie van de cursus aan te schaffen. Je hoeft de lessen niet in te boeken, dit regel ik voor je. In Momoyoga vind je tijdens de cursus ook de huiswerkoefeningen.

Zie ik je op de mat?

 

Heb je nog vragen? Kijk dan eens op mijn blog. Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Ik beantwoord hem graag! Je kunt contact met me opnemen via mail, telefoon of Whatsapp.